Malzemeler
- 2 adet tavuk göğsü
- 2 dilim bayat ekmek içi
- 1 su bardağı ceviz
- 3 diş sarımsak
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 5 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım çay bardağı sıvıyağ
- Dereotu
- Küçük doğranmış havuç
- Tuz
Hazırlanışı
Öncelikle tavukları haşlayıp küçük parçalar haline getirin. Rondodan tavuk, ekmek içi ve cevizi geçirin.
Bir kapta yoğurt, mayonez, dövülmüş sarımsak ve sıvıyağı karıştırın. Rondodan çektiğiniz tavuklu karışıma bu karışımıda ekledikten sonra tuz, havuç ve dereotunuda karıştırdıktan güzelce karıştırın. Çerkez tavuğunuz servise hazır.
Afiyet olsun.. :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder