4 Eylül 2013 Çarşamba

Hindistan Cevizli Kurabiye


Malzemeler
  • 1 paket margarin
  • 1,5 su bardağı hindistan şekeri
  • 2 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
Üzeri İçin;
  • 1 adet yumurta akı
  • 1 su bardağı dövülmüş fındık
Hazırlanışı
Bütün malzemeleri yoğurup ele yapışmayan bir hamur elde edelim. Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlak şekil verin. Ardından önce yumurta akına sonra fındığa batırıp tepsinize yerleştirin. 170 derecelik fırında pişirip servise sunabilirsiniz.

Afiyet olsun.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder